Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )



> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

 
Reply to this topicStart new topic
> Фонарик на сонячних батареях
Fonariki
сообщение Apr 18 2024, 21:09
Сообщение #1





Группа: Новичок
Сообщений: 4
Регистрация: 13.10.2023
Из: Днепр

Спасибо сказали: 0 раз(а)
Авто: Mazda 70
Имя: Fonariki



Кемпінговий ліхтар може мати різну форму, різний тип яскравості, різну кількість світлодіодів, різну яскравість та джерела живлення. Багато виробників створюють моделі мініатюрних розмірів, щоб їх було зручно брати із собою у поїздки. Ці пристрої досить потужні та можуть працювати тривалий час ]]>купити ліхтарики на сонячних батареях]]>

Важливим критерієм пошуку є наявність у похідних ліхтарях спеціального шару, що захищає виріб від падіння та вологи. Рівень захисту може відрізнятися і від цього залежить вартість пристроїв та їх надійність.
тип харчування та ефективність. Виробники створюють пристрої, що працюють від одного або кількох акумуляторних батарей; для поїздок на природу слід вибирати вироби, в яких можна самостійно регулювати потужність свічення, а також з можливістю автоматичного заряджання. Лампи заряджаються від сонячної енергії, мережі чи прикурювача автомобіля.
Go to the top of the page
Вставить ник Fonariki в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 




RSS Текстовая версия Сейчас: 1st May 2024 - 17:21