Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
Сегодня, 10:59
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 121 Регистрация: 04.09.2024 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: BMW 740 |
Хлопці, хто вже мав справу з пригоном Honda CR-V з Америки, розкажіть чесно, скільки реально обходиться розмитнення і доставка до України. Чув різні цифри, але хочеться зрозуміти, що вийде на практиці, а не з реклами. Цікавить повна сума з урахуванням мита, податків та транспортування до порту, бо планую брати авто з невеликим пошкодженням і хочу порахувати, чи воно взагалі вигідно в порівнянні з місцевим ринком. Особливо цікавить, чи є різниця в розмитненні залежно від року випуску.
|
|
|
Сегодня, 11:11
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 124 Регистрация: 04.09.2024 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Renault Megane 3 |
Я вже проходив цю процедуру минулої весни, тому можу пояснити з реальних цифр. Остаточна сума залежить від об’єму двигуна, року авто та вартості, за яку його купуєш. Доставка до Одеси забрала трохи більше місяця. Розмитнення було не найшвидше, але вклався у відносно прогнозовані витрати. Найбільше впливає не транспорт, а податкова база, бо саме вона визначає кінцеву суму. Якщо обрати модель із середнім об’ємом двигуна, то все буде у межах розумного бюджету.
|
|
|
Сегодня, 11:13
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 121 Регистрация: 04.09.2024 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: BMW 740 |
Дякую, це вже трохи прояснює ситуацію. Я орієнтуюсь на щось від 2017 року, з бензиновим двигуном, не великим, десь до двох літрів. Головне, щоб після всіх платежів не вилізла космічна сума. Чув, що іноді бувають додаткові збори, які спливають уже під час оформлення. Хотілось би почути, чи стикався хтось із такими моментами на практиці, щоб потім не було неприємних сюрпризів. І ще цікавить, скільки часу реально займає розмитнення після прибуття судна.
|
|
|
Сегодня, 11:15
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 115 Регистрация: 04.09.2024 Из: Dnepr Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Audi RS6 |
Дякую, це вже трохи прояснює ситуацію. Я орієнтуюсь на щось від 2017 року, з бензиновим двигуном, не великим, десь до двох літрів. Головне, щоб після всіх платежів не вилізла космічна сума. Чув, що іноді бувають додаткові збори, які спливають уже під час оформлення. Хотілось би почути, чи стикався хтось із такими моментами на практиці, щоб потім не було неприємних сюрпризів. І ще цікавить, скільки часу реально займає розмитнення після прибуття судна. Якщо говорити чесно, то найкраще заздалегідь прорахувати все з тими, хто реально займається імпортом постійно. Я замовляв Honda CR-V з США у компанії Boss Auto ]]>https://bossautoukraine.com.ua/cars/f/honda_cr-v/]]> і мені одразу надали розрахунок з максимально чітким поясненням кожної статті витрат. Завдяки цьому не було несподіванок на етапі митниці. У моєму випадку розмитнення зайняло кілька днів, бо всі документи були готові заздалегідь, а доставку я оплачував окремо, але теж без зайвих затримок. У підсумку вийшло дешевше, ніж купувати аналогічну машину в Україні. Важливо врахувати ще витрати на ремонт після прибуття, бо це часто той пункт, про який забувають. Хто обирає авто з мінімальними пошкодженнями і користується перевіреними послугами, має всі шанси отримати якісний варіант і реальну економію.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 24th October 2025 - 21:23 |