![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 332 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша ![]() |
Цікавить, як можна додати трохи національного колориту у чоловічий гардероб, але так, щоб це виглядало доречно в сучасному стилі? Щось практичне, але зі смаком, що можна носити щодня, а не тільки на свята.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 340 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений ![]() |
Це класна ідея — національні мотиви завжди додають особливого шарму. Рекомендую звернути увагу на сайт ФолкМода, де можна купити чоловічі футболки вишиванки ]]>https://folkmoda.net/choloviche/futbolki-vi...vanki-cholovchi]]> . Це ідеальний варіант для сучасного гардеробу: зручні, стильні й з національними орнаментами. Мій друг нещодавно взяв собі футболку з геометричною вишивкою — тепер носить і на прогулянку, і навіть у спортзал. Виглядає дуже круто, а ще це натуральна тканина, тому комфортно навіть у спеку. Такий одяг додає індивідуальності й підкреслює зв’язок із нашими традиціями, при цьому залишаючись повністю актуальним у повсякденному житті.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 111 Регистрация: 31.01.2017 Из: Хмельницкий Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
У верхньому одязі мені трішки важко простежити такі національні мотиви, якщо чесно....
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 142 Регистрация: 11.01.2017 Из: Хмельницкий Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda ![]() |
У верхньому одязі мені трішки важко простежити такі національні мотиви, якщо чесно.... Так, є такий момент....Не можу із вами в цьому не погодитись. Я взагалі вважаю, що верхній одяг має бути максимально універсальним за своїм стилем, адже його приходиться поєднувати і з класико, і зі спортом, і з кежуал.... Я лише такі ]]>куртки чоловічі зимові]]> маю в своєму гардеробі. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 12th March 2025 - 06:41 |