![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 156 Регистрация: 11.01.2017 Из: Хмельницкий Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda ![]() |
Друзі, в мене десь вже тиждень котел погано гріє воду. Раніше я за ним такого не помічав. Подача води не змінювалась, із напором все ок. Лізти у сам котел боюсь, бо не тямлю в цьому нічого. Дасте пораду? В кого таке було?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 2 Регистрация: 15.03.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
В мене твердопаливний котел, там в нього трішки інша специфіка роботи. Тому на жаль, по звичайному газовому котлу вас не зможу зорієнтувати. І самому цікаво, що із ним може бути не так
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 156 Регистрация: 11.01.2017 Из: Хмельницкий Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda ![]() |
В мене твердопаливний котел, там в нього трішки інша специфіка роботи. Тому на жаль, по звичайному газовому котлу вас не зможу зорієнтувати. І самому цікаво, що із ним може бути не так Ок, дякую і що і так відгукнулись. Я скоріше за все буду викликати спеціаліста щоб зі всім розбирався. Просто проблема в тому, що поки що не маю контактів перевіреного майстра. А викликати когось отак без рекомендацій мені не сильн хочеться.... |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 123 Регистрация: 31.01.2017 Из: Хмельницкий Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Ок, дякую і що і так відгукнулись. Я скоріше за все буду викликати спеціаліста щоб зі всім розбирався. Просто проблема в тому, що поки що не маю контактів перевіреного майстра. А викликати когось отак без рекомендацій мені не сильно хочеться.... Правильно ви все робите. В таких питаннях потрібно бути максимально обережними і прорахованими, так би мовити, бо котел - це досить серйозна техніка, яка до себе потребує багато уваги. В принципі ви можете почитати в цій тематичній статті як включити гарячу воду на котлі ]]>https://vencon.ua/ua/articles/pochemu-gazov...l-ne-greet-vodu]]> . Якщо слідувати поетапно усім порадам, то можете в самі впоратись. Якщо ж дуже переживаєте та боїтеся, то тоді так - краще вже звертатись до спеціалістів... |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 106 Регистрация: 27.08.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
головне обирайте надійного виробника
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 106 Регистрация: 27.08.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Ми вирішили повністю оновити опалення в будинку і довірили це завдання Romstal. ]]>Там]]> замовили все необхідне — включно з котлом. Швидка консультація, адекватні ціни, і головне — сертифікована продукція. Уже кілька місяців користуємось і дуже задоволені. Комфорт став набагато вищим!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 19 Регистрация: 06.06.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 Имя: Aleksey ![]() |
Привіт! Можливо, проблема в накипі або збої в роботі теплообмінника. Якщо не хочеш самостійно лізти в котел, я б порадив звернутися до спеціалістів, які займаються ремонтом котлів. Це може бути щось просте, але краще, щоб перевірив професіонал.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10th May 2025 - 21:04 |