![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 02.07.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
Всім доброго дня! Потрібен евакуатор у Києві без посередників, цілодобово та за розумною ціною. Чи є у когось контакти перевірених водіїв, які швидко реагують і не вимагають передоплати? Бажано з реальними відгуками, щоб не натрапити на шахраїв. Буду вдячний за рекомендації!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 86 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: таврия ![]() |
Ох, це моя тема! Хочу поділитися досвідом з останньої поїздки. Як відомо, на дорозі може трапитися все що завгодно, і я потрапив у таку ситуацію. Мій автомобіль зламався в середині ночі на виїзді з Києва. Спочатку, чесно кажучи, трохи панікував, бо не знав, кого можна викликати в таку пізню годину, ще і комендантська. Але потім знайшов компанію, яка пропонує послуги без посередників. Якщо вас цікавить евакуатор Київ ]]>https://evakuator.company/]]> раджу і вам! Мені доставили евакуатор за 20 хвилин! Без жодних додаткових платежів! Менеджер компанії одразу ж проконсультував щодо всіх нюансів евакуації, детально пояснив, яка вантажопідйомність потрібна для мого авто і які варіанти підйомних механізмів будуть найбільш підходящими. Не обманули з ціною, зробили все якісно й швидко. Залишився дуже задоволений. Єдина порада — завжди мати на готові номер для евакуації, бо на дорозі може трапитись усе що завгодно!
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 14th March 2025 - 15:33 |